Sztárok

Weisz Fanni nem ment el a nagymamája temetésére

Tényleg komoly lehet a konfliktus Weisz Fanni és a családja között. Ugyanis a modell a nagymamája halálhírére sem reagált, és a temetésére sem ment el.

Úgy tűnik, Weisz Fanni tényleg egyre távolabb kerül a családjától. A kapcsolatuk akkor kezdett megromlani, amikor összejött Péterrel, aki azóta el is jegyezte Weisz Fannit. A család szerint a férfi irányítja őt. A modell már egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a családjával. Apai nagyanyja temetésére sem ment el.

A nagymama két héttel ezelőtt  hunyt el. A hírt a család több vo­nalon is igyekezett tudatni a lánnyal, üzentek Péterrel, és több közös ismerőssel is, de semmilyen reakció nem érkezett. A nagyi temetésének időpontja is jó egy hete kiderült, Fanni édesanyja a lánya párján és egy közös ismerősön keresztül is üzent, Weisz Fanni mégsem jelent meg a temetésen – írja a Bors.

A lap kereste a modellt, akinek a telefonját a vőlegénye vette fel, és ő nem akart Weisz Fanni helyett nyilatkozni. Ezért küldtek neki e-mailt is, de lapzártáig még nem érkezett válasz.

Weisz Fanni nem ment el a nagymamája temetésére

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top