Sztárok

Sosem szabadulnak? Testvéreik árnyékában élő sztárok

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem annyira. Hogy mennyi az az annyi, az persze relatív, de ezek a hírességek egész életüket kíméletlen és talán mondhatjuk azt is, hogy igazságtalan mérce mellett kénytelenek élni.

Ha azt vesszük, hogy a világ lakosságának mennyire elenyésző része számít igazán ismertnek, nyugodtan mondhatjuk, hogy egy családba egy híres gyerek is elég, de ez persze nem jelenti azt, hogy tényleg csak egyvalaki is próbálkozik mindenhonnan. A narancsbőrös fényképét is vállaló Julia Robertsnek ugyanúgy van szintén a rivaldafénybe törekvő testvére, mint a kék tangában vonagló Miley Cyrusnak, az előszeretettel főnökösködő Beyoncénak vagy Hollywood kedvenc apukájának, Chris Hemsworthnek – épp csak nem jutottak olyan messzire, mint híres fivéreik és nővéreik. Némelyikük így is kimondottan sikeres, mások a tehetségük alapján akár sokkal többet is megérdemelnének, nem egy közülük pedig láthatóan elégedett azzal, ami jutott neki, egyszóval történeteik nagyban különböznek, de az közös bennük, hogy életüket a sztártestvér árnyékában élik. Most az övék a terep.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top