Sztárok

Stohl András elhagyta a családját, újra szerelmes

Az utóbbi hónapokban nagyon megviselt Stohl András, most pedig a Story magazinból kiderült: a színész elhagyta két kisgyereke anyját, Ancsikát, és új életet kezdett.

Pedig a Válótársak sztárja az utóbbi időben visszafogottnak tűnt, Stohl András csak a filmvásznon hozta a nőcsábász figuráját. Úgy látszott, megkomolyodott és lenyugodott, de akkor mi történt?

Stohl András 8 éve élt együtt Nagy Anikóval, vagy ahogy mindenki ismeri: Ancsikával, akitől két bűbájos gyereke született: Franciska nyolc, a kisebbik, Andriska kétéves. Miattuk is nehéz volt meghoznia a döntést a színésznek, és ahogy a Story magazin legfrissebb számából kiderült, a krízis már hónapok óta tart, rengeteg mindenen túl van a pár mostanra.

Annak idején, amikor a színész balesetet okozott, és végül börtönbe került, sokan hitték, hogy Ancsikával a kapcsolatuk is rámegy a történtekre, de nem így lett. Stohl mellett kitartotta az asszony, nem is voltak botrányok körülöttük, ahogy nőügyekről sem lehetett azóta hallani. Igaz, a Storyban már újabb szerelemről olvashatunk, akiről részletek is kiderültek.

Stohl András elhagyta a családját és újra szerelmes

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top