Sztárok

Szépségkirálynő volt a Szultána 53 éves sztárja, Hülya Avsar

Látszik a Szafije szultánát alakító színésznőn, hogy szépek a vonásai, de azt, hogy egykor szépségversenyt nyert, és modellkedésből élt, mégsem gondoltuk.

Hülya Avsar ma, 53 évesen is vonzó nő, aki tudja is magáról, mennyire szép. Az önbizalom A szultána sorozatban is csak úgy árad belőle, nemcsak a markáns karakter miatt jegyzi meg őt a néző. 

Jó csaj volt a Szultána 53 éves sztárja, Hülya Avsar

Szafije szultánaként vált igazán ismerté az elmúlt években, de egykor profi úszó volt, majd a Bulvar újság szervezte szépségversenyen királynővé koronázták. Már 1983 óta filmezik, több mint hetven filmben kapott főszerepet az elmúlt évtizedekben, és több rangos díjat is elnyert az alakításaiért. 

A kamera pedig imádja a színésznőt, akit egykor modellként kértek fel divatújságokban. Azt mondták, volt valami megfoghatatlan a tekintetében, amivel mindenkit levett a lábáról, az első férje egyenes rajongott érte, de a  házasságuk csak rövid életű volt. Ahogy Avsar színészkedni kezdett, már túl volt a váláson. 15 évvel később állt ismét oltár elé, második férje, Kaya Çilingiroğlu, akitől egy kislánya született a színésznőnek.  A pár 2005-ben elvált, de a viszonyuk máig jó.

Jó csaj volt a Szultána 53 éves sztárja, Hülya Avsar

Bár a Szultána gonosz Szafijéjét nehéz elképzelni, ahogyan kedvesen kérdezgeti az embereket, de Törökországban a Szulák show-hoz hasonló műsora volt, kipróbálta magát újságíróként és énekesként is, ráadásul ez utóbbiban kiemelkedő sikereket ért el.

Jó csaj volt a Szultána 53 éves sztárja, Hülya Avsar

Na persze, a Hülya magazin szerkesztőjeként is sokat hallani róla, és a sorozat mellett zenés tehetségkutatókban is feltűnt már zsűritagként vagy mentorként. 

Jó csaj volt a Szultána 53 éves sztárja, Hülya Avsar

Ugye, hogy civilben egészen másképpen fest? 

gr
Szafije szultánaként nehéz megszeretni a színésznőt

Ahogyan mi A szultánában megismertük, kevés jó tulajdonságot társítunk hozzá, különösen nem a gondoskodást. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top