Sztárok

Mariah Carey gigamelle karácsonyi pompában

Azt már régóta tudjuk, hogy Mariah Carey szerint a jóból sosem lehet túl sok, csillogásból pedig nincs olyan, hogy elég. A karácsonyi show-ját elnézve azért a dekoltázsa talán már a túlzás kategóriába esett.

A 46 éves Mariah Carey melle persze sokszor központi téma, mondhatjuk, hogy a dekoltázsa ellopja a show-t. Bár a New York-i VH1 koncerten többször is átöltözött, minden alkalommal csak egy dologra tudtál figyelni, ez pedig a gigaméretű melle. 

Mariah Carey gigamelle elvitte a produkciót

Persze, tudjuk, hogy szereti mutogatni magát az énekesnő, de talán az is közrejátszott a mostani fellépő szettek kiválasztásánál, hogy Mariah Carey jelenleg az egyik táncosával kavar. Vagyis, ahogy a sztár fogalmazott: megtalálta az álomszeretőjét a 33 éves Bryan Tanakában.

De visszatérve a karácsonyi koncertre, vessünk egy pillantást a képekre. Ahogy Carey a méretes dekoltázsával ugrált, pörgött, vonult a gyerekek között, abban azért volt valami bizarr.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha pedig azt gondolod, hogy mindez csak show-elem volt, akkor vess egy pillantást arra a “laza” ruhára, amibe beleugrott a fellépés után.  

ughgz
Ott Carey mögött bandukol a fiatal szeretője

Vajon ragasztó tartja a helyén az anyagokat? Valószínű, de még így is minden mozdulatban benne volt a lehetőség, hogy Carey egy hatalmasat villant a csillogó-villogó színpad közepén. 

Levezetésnek pedig idetettük az énekesnő bevonulását:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top