Sztárok

Edzőtermi fotó miatt kritizálják Majkát

Vicces közös fotót posztolt közösségi oldalán Majka és Hajós András. A kép azonban nem a várt hatást váltotta ki. A kommentelők ugyanis nekiestek a rapper-műsorvezetőnek.

Majka és Hajós András ismét együtt mentek le az edzőterembe gyúrni, és ha már ott voltak, készítettek magukról egy vicces képet a helyi Mikulással. Biztosan arra számítottak, hogy a rajongók majd jót kacagnak a fotón, ehelyett azonban valami egészen más történt. A kommentelők ugyanis kritizálni kezdték Majka lábát, és megjegyezték, ha már edzőterembe jár, nem kellene kihagynia a lábedzést sem, mert hiába izmos a felsőteste, ha pipaszár lába van. Egyikük még versikét is költött a képhez: “Hiába vagy tehetséges, ha a lábad nevetséges”

Persze, a megjegyzéseket már megszokta a rapper. Arra ugyanis már lehet számítani, hogy Majka családi fotóitól elolvad a közösségi oldalak népe, ahogy az sem meglepetés, hogy mondjuk egy ilyen fotóért mit kap a zenész:

 A rapper egyelőre nem reagált a csipkelődésekre, de szerencsére semmi oka feltételezni,hogy ne állna mögötte óriási rajongótábor, akik megvédenék a gúnyolódókkal szemben. Ezt jelzi azt is, hogy a Comet idei versenyében is ő kapta a legtöbb szavazatot. Láttátok már a cuki videót, amiben Majka kisfia megköszöni a díjat? Ha nem, akkor most itt az alkalom pótolni a mulasztást.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top