Sztárok

Veszettül megdobálták Lagzi Lajcsit

Jót akart, erre úgy megsorozták, hogy még egy képzett katona is nehezen védte volna ki. Sérülés nélkül úszta meg Lagzi Lajcsi a támadást.

December 6-án Lagzi Lajcsi úgy tett, ahogy egy rendes, ismert, a szórakoztatóipart az életének tekintő, a gyerekeket szerető férfi tesz: Mikulásnak öltözött, és nekiindult ajándékozni. Az Édes Élet stábjával egy iskolába látogatott. “A gyerekeknek a mosolya és az öröme, az mindennél többet ér – közölte Lajcsi. – Télapónak ma kitűnő voltam” – tette hozzá, majd fogta magát, és jelmezestül beállt az iskolai tornaterem kézilabdakapujába (mellette a Krampusszal), és várta, hogy EGYESÉVEL dobják neki a labdát. Csakhogy a gyerekek annyira beindultak, hogy eszük ágában nem volt egyesével dobálni, pár másodperc után konkrét labdatámadást indítottak Lajcsi felé, aki le is nyúlt a hangszeréért, hogy legalább a rézfúvóst mentse. Mindegy, mert ettől még roppant jól érezte magát.

A trombita nem olcsó hangszer. Egy kezdőknek való darab úgy 75 ezer forintnál indul, de amit a profik használnak (Lajcsi pedig profi), az sok százezer forintba kerülhet, sőt akár milliókba is.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top