Sztárok

Meglepő titok derült ki Vámos Miklósról

Fellebbent a fátyol: Vámos Miklós olykor nőnek öltözik. A meglepő titkot maga az író árulta el, és azt is elmondta, hogy miért csinálja. Elismerésre méltó!

Vámos Miklós legújabb könyve, a Hattyúk dala kapcsán beszélgetett Veiszer Alindával a Hír TV-n, ahol elárulta, hogy ha a szükség úgy hozza, időnként nőnek öltözik, hogy bele tudja élni magát az adott  karakterbe. “A nőket és a gyerekeket is imádom, de nehéz velük azonosulni. Soha nem volt havi vérzésem, nem szültem, és nem is fogok, ez már nagyon úgy néz ki, így egyszer próbaképpen jártam tűsarkúban egy hálószobában, de csak azért, hogy tudjam, milyen. Akkor írtam a Sánta kutyát, amelyik egy nő élettörténete. Ha nőt írok, akkor megpróbálok mindig nővé válni. Nem is olyan egyszerű” – idézi a Blikk az írót, aki a magas sarkú mellett már tógát is öltött a hitelesség érdeké­ben. “Beöltöztem egy római időkben élő nőnek is. Lepedőből csináltam magamnak ruhát” – mondta Vámos Miklós.

Meglepő titok derült ki Vámos Miklósról

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top