Balázsék miatt távozott a Rádió1 műsorvezetője

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Múlt hét péntekig Esperes Ákos vezette a Rádió 1 reggeli műsorát, de Sebestyén Balázsék Reggeli show-ja miatt távoznia kellett. Most nincs munkája.
2016. 12. 06. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Amikor bejelentették, hogy Balázsék Reggeli show-ja jelentkezik Esperes Ákos műsora helyett, még úgy tűnt, hogy ő más feladatot kaphat a Rádió 1-en, de végül közös megegyezéssel megváltak tőle. A rádiós ennek kapcsán hétfőn egy fotót posztolt a Facebookon a következő szöveggel: „Van az úgy, hogy több az ember mint a frekvencia. Nekem épp nincs rádióm, úgyhogy kijöttem az Oktogonra. Kezdek, itt vagyok!”

„A fotó a felém áradó érdeklődésre volt reakció. Rengeteg levelet kapok, amióta nem dolgozom, több lájkom van, mint előtte...  A reggeli műsorkészítéshez értek, húsz éve ezt csinálom, és ez most pont foglalt. Balázsék egy brand, azt vették át, ami elfogadható, érthető a döntés. Sok sikert kívánok nekik!” – mondta a Borsnak Esperes Ákos, aki, ha egy másik műsorsávban marad, akkor nyilván valaki mást küldenek el helyette. „A kollégáim családosok, gyerekeik vannak, nekem nincs” – tette hozzá, utalva arra, hogy kézenfekvőbb volt, ha ő távozik.

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus