Sztárok

Sarka Kata randa kritikát kapott

Ezek a sztárok mindenüket kipakolják a Facebookon – írta egyik cikkünkhez egy hozzászóló. Tény, hogy sokan vannak ezzel így, péládul Sarka Kata is, akinek rendkívül fontos, hogy edzés közben is a legjobb formáját mutassa – meg is kapja érte a magáét.

Az Élet-Forma műsorvezetőjeként is dolgozó üzletasszonyt rengeteg támadás éri, például ma is. Sarka Kata a közösségi oldalán osztott meg egy fotót, amit egy edzőterem tükrénél készített. Talpig sminkben, kibontott hajjal látható, ez a két tényező pedig egyesekben zavart keltett. 

“Sminkben edzeni?! Ha nincs kiposztolva, ugye nem ér semmit a mai fejlett világban. Annyira jó volt, tehát múlt idő… Ahhoz képest egy árva izzadság, verejték nincs rajtad. Virtuális edzés, gondolom” – írta az egyik hozzászóló.

“Sminkben, órában, gyűrűben, karkötőben. Izzadtság nélkül… Keményet edzhettél” – szólt egy másik komment. 

#training #finally #today #fitness #loveit

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Persze, azért akadtak olyanok is, akik megdicsérték Hajdú Péter (feltehetőleg) leendő exnejének alakját, sokan pedig felajánlották, hogy csatlakoznának hozzá a következő alkalommal. 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top