Sztárok

Lady Gaga barátnője megvillantotta hatalmas kebleit

Hogy a British Fashion Awards gálán 100-ból 22 embernek sikerült felöltöznie villantás nélkül, azon már meg sem lepődünk. A legelegánsabb Lady Gaga volt, akinek folyton barátnője ruháját kellett igazítania.

Jourdan Dunn ugyanis úgy döntött, hogy egy fehér nadrágban és egy topnak nevezett ruhadarabban érkezik a gálára. Lady Gaga 26 éves modell barátnőjéről azonban az este többször lecsúszott a ruhának nevezett rongydarab, és sikeresen kivillantotta így keblének egy részét. Segítségére sietett barátnője, Lady Gaga, aki megpróbálta visszaráncigálni barátnőjére a ruhát. 

Lady Gaga barátnője megvillantotta hatalmas kebleit - fotó
Lady Gaga barátnője megvillantotta hatalmas kebleit - fotó

Vele ellentétben egyébként Lady Gagának sikerült felöltöznie, ráadásul úgy, hogy az este egyik legelegánsabb vendége volt. Az énekesnő néhány napja, a Today Show-ban beszélt arról, hogy súlyos mentális betegséggel harcol. “…Úgy érzem, most jött el a pillanat, hogy beszéljek róla: poszttraumás stresszben szenvedek. Az orvosaimtól, a családomtól és a rajongóktól kapott szeretet és kedvesség mentette meg az életemet” – mondta az énekesnő az amerikai tévéműsorban. Lady Gaga 19 éves volt, amikor nemi erőszak áldozata lett, azóta szenved ezzel a mentális betegséggel.

Lady Gaga barátnője megvillantotta hatalmas kebleit - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top