Sztárok

Bochkor Gábor új nővel folytatja

Aki talán jobban elviseli majd, mint a régi partnere. Bochkor Gáborról azt mondják, hogy pikírt humora miatt sokszor nehéz elviselni, sőt ez a humor egyeseknél beteheti a kaput.

Addig szívózott Bochkor Gábor és István Dani hírszerkesztő kolléganőjével, Bella Gabriellával, míg Gabriella felállt a székéből, és már csak háttéremberként dolgozik a Music FM-nél. Az Önindító hírszerkesztője helyett hétfőn már egy új női hang köszönt az éterbe, ő Kiss Márta. Azt mondják, a régi elmenetele és Márta érkezése közt nincs összefüggés.

Új kollégát kapott
Új kollégát kapott

Kiss Márta 2015 óta dolgozik a Music FM-nél, eddig a rádió hétvégi kívánságműsorát vezette. “Mindig örömmel jövök, ha az Önindító adásába hívnak, Danival régóta barátok vagyunk, és sokat jelent nekem, hogy Bo­csi is szeret velem dolgozni – mondta. – Hármunk között jól működik a ké­mia, és rólam lepattannak a fiúk csipkelődései, ami talán annak is köszönhető, hogy Danival régóta nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenesetre ez a pár nap csupán »kísérleti« adás, egyelőre csak a fiúk hívtak, és ahhoz, hogy véglegesen Önindító-tag legyek, sok mindent kell még mérlegelni.”

(via Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top