Sztárok

Andy helyett új Mikulása van Vajna Tímeának

Vajna Tímea elvitte a saját Mikulását a gyerekeknek, ám ezúttal nem a férjével érkezett. A jótékonysági eseményre a Miss Universe Hungary 2016 győztese és egy fiatalos télapó kísérte el.

Vajna Tímea és Bódizs Veronika ellátogattak a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségéhez, hogy Mikulás alkalmából megajándékozzák a gyerekeket. Természetesen a két hölgy is szorgosan osztogatta a kicsiknek a plüssállatokat, de azért vittek magukkal egy klasszikus, piros ruhába öltözött télapót is. 

A következő videóból pedig az is kiderül, mennyire hasonlít Timi Mikulása Andy Vajánára. Mi ebben nem kívánunk állást foglalni, ezt mindenki maga döntse el.

Tavalyi kép a házaspárról
Tavalyi képek a házaspárról

Itt pedig a 2016-os Mikulás:

Timi amúgy csak ennyit írt az eseményről megosztott videójához: “Imádom a gyerekeket!”, és ez látszott abból is, mennyire lelkesen készült az ajándékozásra. 

Vajna Tímeáék a gyerekvállalásról is beszéltek nemrég. “Komolyan vesszük a kérdést. Én eldöntöttem, hogy igen, lesz. Most Timinek kell döntenie, hogy mikor” – fogalmazott Andy Vajna.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top