Sztárok

Tóth Vera: ezzel a testtel bevállalósabb lehetek

Fantasztikus képek készülnek Tóth Veráról, akinek az új külsejét sok rajongója még szokja, de maga az énekesnő is barátkozik még az új testével.

Két éve a Sztárban sztár kapcsán Tóth Vera még ezt mesélte, mennyire irigyli A Gossip énekesnőjét. Beth Ditto ugrál, pörög, táncol a színpadon, és ez egykor kihívást jelentett a magyar énekesnőnek.

Tóth Vera Beth Dittóként a Sztárban sztár színpadán 2014 őszén
Tóth Vera Beth Dittóként a Sztárban sztár színpadán 2014 őszén

“Szintén duci és pimasz karakter, a megformálását nagyon élveztem. Ő minden duci csajnak reményt ad, hogy merjék vállalni magukat. Kicsit irigylem a gátlástalanságát,  és azt is, hogy bármit fel mer venni.”

Most, a Sztárban sztár+1 kicsi produkciói során egészen másképpen viselkedik, és ez még neki is szokatlan.

“Én azért sokat fogytam az elmúlt időben, és azért még mindig megvannak a régi megszokásaim, hogy nem ugrálok, meg nem szép az a mozdulat, pedig most már sokkal jobban néz ki, ha táncolok a színpadon, mint mondjuk egy évvel ezelőtt. Meg kell szoknom ezt a testet, kicsit több mindent engedhetek meg magamnak. Az ugrálás is pont ezért megy nehezen, mert még gátlásos vagyok.”

Toth Vera: ezzel a testtel bevállalósabb lehetek

De nemcsak a színpadon látszik, hogy bátrabb az énekesnő. Tóth Vera 30 kilós fogyásával szívesebben vállal fotózásokat is. Bár néhány rajongójának nem tetszik a változás, a többség csak gratulál és biztatja a sztárt.

#noklapjafotozas ❤️

Tóth Vera (@verajuska) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top