Sztárok

Meghalt Törőcsik Mari agyának egy része

Meglepő dolgot árult el Törőcsik Mari az egészségügyi állapotáról. Kiderült, hogy komoly betegsége alatt károsodott az agyának egy része.

Törőcsik Mari nyolc évvel ezelőtt a klinikai halál állapotából hozták vissza az orvosok, miután egy kórházi rutinvizsgálat során leállt a szíve. Súlyos állapotban volt, kómába esett, ám azóta már majdnem teljesen felépült, és a színpadra is visszatért.

“Én egy roncshalmaz vagyok! Ha nem lenne az a halott rész az agyamban, akkor virulnék, mint egy bazsarózsa” – jelentette ki a Fogadj örökbe egy macit! Alapítvány árverésén a Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas érdemes művész. “A halott rész az újraélesztésem után maradt az agyamban. Persze ez nem azt jelentette, hogy nem állhatok vissza a színpadra. Vissza akartam térni oda, és meg is csináltam!” – mondta Törőcsik Mari, aki nem szereti, ha az egészségügyi állapotáról beszélnek, írja a Blikk.

Fotó: facebook.com/Törőcsik-Mari
Fotó: facebook.com/Törőcsik-Mari

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top