Sztárok

Stohl Andrást leoltotta Dombóvári István és Vadon Jani

Parádés volt a hangulat a Gyertek át! pénteki adásában is. Pedig Vadon Janira és Dombóvári Istvánra külön rászóltak, hogy ne kóstolgassák Stohl Andrást. A színész természetesen vette Balázsék oltogatását.

Stohl Andrásnál már valószínűleg tele van a padlás a börtönös poénokkal, de természetesen nem jön zavarba attól, ha valaki ezzel találja meg. Sebestyén Balázs Gyertek át! műsorában is rendszeresen érik ilyen oltások, főleg Vadon Jani és Dombóvári István imádja elsütni a börtönös poénokat. Most azonban rájuk szóltak, de még ebből is sikerült kihozniuk egy-két beszólást. 

Sebestyén Balázs és Vadon Jani leoltotta Stohl Andrást

“Látod, András, itt vagyunk már tízperce, és még egyetlen börtönös poén sem volt. Pedig itt van Jani és Dombi is, de ma ilyen jól neveltek” – mondta Balázs a műsor elején, mire Vadon Jani magyarázni kezdte a viselkedését. “Az van, hogy külön el kellett mennünk raportra, és szóltak nekünk, hogy a Stohl Andris ne miattunk kerüljön vissza… Mondták, hogy Andrással kíméletesen bánjunk” –  poénkodott Vadon Jani, majd Dombóvári rákontrázott. “Bár próbálok jó műsort csinálni, de nem szeretem, ha poénügyileg így meg van kötve a kezem.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top