Sztárok

Első babafotó: Péter Szabó Szilvia is beállt a sorba

Egy szép hosszú verset is posztolt az első babafotó mellé Péter Szabó Szilvia. A kép pedig éppen olyan, amilyet vártunk, megfelel a trendnek.

Már korábban megköszönte Péter Szabó Szilvia a rajongóinak azt a tengernyi jókívánságot, amivel a kislánya születése óta elárasztották. Az énekesnő első babafotója is hatalmas siker, már az első egy órában közel 5000 ember lájkolta, ez pedig a közösségi oldalakon szép eredménynek számít. 

Pedig, a fotón gyakorlatilag nem is látszik a kicsi. Vagyis csupán egyetlen testrészét mutatta meg a büszke anyuka. 

Mindez pedig érthető, hiszen a kis Emma november végén jött világra, Péter Szabó Szilvia erről maga írt bejegyzést a közösségi oldalán.

Mindez pedig manapság már teljesen természetes, az ismert emberek nemcsak nálunk, hanem a világ más országaiban is szeretik éreztetni a rajongóikkal, hogy hálásak a támogatásukért. Ráadásul, így nem kell attól sem tartaniuk, hogy valahogy kiszivárog az információ, amit nem akarnak.

Liptai Claudia néhány héttel korábban szintén a közösségi oldalon jelentette be az örömhírt. 

Később pedig a kisfia két lábacskájáról posztolt. Igaz, Liptai és Pataki Ádám első családi képét a Story magazin címlapján már láthattuk, de azon a kisfiú még nem látszott jól. 

Persze, hosszasan sorolhatnánk azokat az ismert embereket, akik a pici kezét, lábát, feje búbját posztolták, mígnem végül valamelyik magazinnak a címlapján először megnézhettük magunknak a gyereket.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top