Sztárok

Ezt küldi nektek Kiss Ramóna ma estére

Nem csak a gyerekek várják a Mikulást, hanem a felnőttek is. A Barátok közt sztárjai még az alkalomhoz illő ruhát is öltöttek, hogy illendően köszönthessék a Télapót. De ez még mind semmi!

Ha már mindenki kifényesítette a csizmáját, akkor esetleg vess egy pillantást arra, ahogy Kiss Ramóna és Mérai Kata köszöntik a Mikulást. A Barátok közt színésznői az ünnep alkalmából piros ruhát húztak, és nagy puszival köszöntötték egymást, és mindenki másnak is küldtek egyet. Az RTL Klub sorozatsztárjai nemes egyszerűséggel csak Mikulás-lányoknak nevezték el magukat.

Bár az egész alakos képet azért hiányoltuk, de könnyű elképzelni, Kiss Ramóna milyen szexis lehet Mikulás-lánynak. 

Elég például megnézni a színésznőt egy néhány nappal ezelőtti rendezvényen, ahol ebben a légies csipkeruhában jelent meg, és bár a fehér az ártatlanság színe, erről a darabról nem a szűziesség jutott eszünkbe. Az egyszerre mini és hosszú ruha elegáns választás volt, de az is biztos: hátulról még sejtelmesebb a látvány.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top