Sztárok

Sebestyén Balázsék üzentek az őket hiányoló autista kisfiúnak

Álmos, az autista kisfiú üzenetet kapott a kedvenc műsorvezetőitől, Sebestyén Balázstól, Rákóczi Feritől és Vadon Janitól.

Élő adásban kapcsolták a Reggeli Show-ban annak a kisfiúnak, Álmosnak az anyukáját, aki teljesen kétségbeesett, hogy véget ért a Class FM-en a Morning Show.

A 9 éves kisfiú autizmussal él, kiemelten fontos számára a napi rutin, a megszokott időpontban ismétlődő dolgok adnak neki kapaszkodót ahhoz, hogy könnyebben eligazodjon a világban. Amikor elhallgatott a Morning Show, nagyon elkeseredett,

anyukáját arra kérte, “hívja a rendőrséget, mert meghalt a rádió”.

Édesanyja a Reggeli Show-ban elmondta, hogy az egyébként keveset beszélő Álmos sokszor idézett a kedvenceitől: Sebestyén Balázstól, Rákóczi Feritől és Vadon Janitól.

Álmost végül a Morning Show megszűnésekor osztályfőnöke nyugtatta meg egy zseniális képregénnyel, s amíg nélkülöznie kellett kedvenceit, más rádióadók reggeli műsorát hallgatták.

Az autista kisfiú története eljutott a három rádióshoz is, akik videóüzenetet küldtek neki, őt pedig lenyűgözte a felvétel. 

“Ah, tiszta költészet!” – mondta a gyerek, miután megnézte Balázsék videóját.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top