Sztárok

Folytatódik a Való Világ, visszatér Máté Kriszta

A ValóVilág powered by Big Brother december 11-ei fináléja után sem maradnak új, saját gyártású tartalmak nélkül az RTLII nézői. December 16-án, pénteken jön Az első millióm vadonatúj évada Máté Krisztával, december 22-én, csütörtökön pedig érkezik a Pimaszúr átcuccol legújabb epizódja.

A ValóVilág powered by Big Brother december 11-ei, vasárnap esti adásában kiderül, ki lesz az a játékos, aki több mint 100 nap után győztesként hagyhatja el a villát.

A Való Világ-fanatikusoknak a későbbiekben sem kell lemondaniuk a heti Való Világ-adagjukról, ugyanis december 12-től, hétfő esténként 22 órától az elmúlt szériák “best of” adásait nézhetik majd az RTLII-n.

Az RTLII főműsoridős tartalmai az elmúlt hónapokban csatornaátlag feletti teljesítményeket nyújtottak, a népszerű 22 órás sáv a jövőben sem marad új, saját gyártású tartalom nélkül, mivel december 16-án jön Az első millióm új évada Máté Krisztával. A műsorban sikeres emberek mondják el történetüket arról, ők hogyan kezdték, mi lehet a sikerük titka. Bár mindegyik történet más és más, de közös bennük az ötlet, a kitartás, a szenvedély és az önbizalom. A második évad szereplői ráadásul mind olyan emberek, akik úgy érzik, a sikerüket meg kell osztaniuk a környezetükkel is. A velük készült interjúk középpontjában most sem a pénz áll, hanem a siker, a kudarcok elviselése, a kitartás, az állhatatosság, a kreativitás és annak a története, hogy ők hogyan tudtak kiugrani, hogyan tervezték meg, építették fel az életüket.

 

Folytatódik a Való Világ, visszatér Máté Kriszta

 

Ezt is olvasd el!  Máté Kriszta: nem akartuk, hogy Lilu érzelmei kerüljenek a középpontba

Az első millióm premieradását követő héten, december 22-én pedig érkezik a Pimaszúr átcuccol. Az új évadban csütörtökönként ismét közismert személyiségek otthonába, hétköznapjaiba pillant be Papp Gergő és felesége, Juhász Judit. A mini stáb ezúttal is a forgatási nap reggelétől másnap reggelig tölti együtt a napot a házigazdával. Az első adásban az ország egyik legnépszerűbb énekeséhez, Caramelhez költözik be a sztárpár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top