Sztárok

Czeizel Endre családja: a dráma folytatódik

A tavaly elhunyt genetikus professzor családi harca hosszú ideje húzódik, és nincs vége. Czeizel Endre két kisgyerekének az anyja, Dóra hamarosan férjhez megy, de így sem tud új életet kezdeni.

Méltánytalannak tartja a család, hogy Czeizel Endre neve nem a tudományos eredményei miatt kerül elő időről időre, hanem a botrányok miatt. Ezt a BEST magazinnak az egyik családtag árulta el, aki szerint most jó esély lenne arra, hogy mindenki új életet kezdjen, és maga mögött hagyja a múltat, de a Czeizel hagyaték körüli vita csak az egyik ok, amiért ez lehetetlen.  A magazinban részletek is kiderültek arról, hogyan viszonyul egymáshoz a két asszony a most kialakult helyzetben, ahogy az is, a gyerekek miként élik meg a történteket.

Czeizel Endre családja: a dráma folytatódik

A neves doktornak három nagykorú gyermeke született a feleségétől, Erzsébet asszonytól, és fiatal szerelmétől, Dórától kettő, mesterséges megtermékenyítéssel. Ez utóbbi részlet különösen fontos a mostani pereskedésben

Részletek a BEST magazinban.

Czeizel Endre családja: a dráma folytatódik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top