Sztárok

Andy Vajna: eldöntöttem, jöhet a baba

Pénzről, jótékonykodásról, pihenésről és a gyerekkérdésről is beszélt Andy Vajna. Mint kiderült, neki nincsenek álmai, csak céljai, mert amit akar, azt eléri. Most gyereket akar...

A Bors a jótékonysági mackóárverésen beszélgetett Andy Vajnával. Megkérdezték tőle, mit szól ahhoz, mennyit költ a felesége, egymillió forintért  megvette Benedek Tibor maciját és a vízilabdaválogatott labdáját is. Mint kiderült, megbeszélték mennyit költhet, de Vajna hozzátette még azt is, hogy Vajna Timi jólelkű egyéniség, mindenkinek segít, akinek csak tud.

Kitértek a babatémára is.“Komolyan vesszük a kérdést. Én eldöntöttem, hogy igen, lesz. Most Timinek kell döntenie, hogy mikor” – mondta, és kiderült az is, hogy Andy Vajnának nincsenek álmai, csak céljai, mert amit akar, azt megcsinálja.

 Szó esett a pihenésről is. “Az év végén megpróbálunk elutazni valahová. Még nem tudom, hová, ugyanis mi mindig az utolsó pillanatban döntünk. Majd megnézzük, hol van jó meleg. Síelni is úgy járunk, hogy megnézzük, hol van jó hó” – árulta el.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top