Sztárok

Szabó Zsófi: Én is cigány vagyok

Felhívta Kis Grófót, és elnézést kért tőle. Szabó Zsófi mindemellett azt mondja, hogy vállalja tegnapi kijelentését.

Szerdán Szabó Zsófi erős kijelentést tett, erről többek közt a 24.hu is beszámolt. Ezt írták: 

Vasárnap Szabó Zsófi lesz Hajdú Péter egyik vendége az Esti Frizbiben, ahol a műsorvezető finoman arról is érdeklődött, lehet-e őt kérdezni férje családjáról. Az esetlen tapogatózás arra vonatkozott, hogy a Jóban-Rosszban korábbi egyik főszereplője egy roma férfival házasodott össze. Szabó örömmel beszélt családja új tagjairól, és Hajdú kérdésére, miszerint tényleg olyan szigorú szabályok szerint élik-e az életüket a cigány családok, mint ahogy arról egy korábbi műsorban Kis Grófo és édesapja beszéltek (például hogy vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük), Szabó Zsófi hevesen ellenkezett, és kijelentette, hogy éppen Kis Grófóék hoznak szégyent a cigányságra.

Szabót azóta számos kritika érte, ezért csütörtökön fél 4-kor élőben jelentkezett be a Facebookon, ahol elmondta, hogy beszélt Kis Grófóval, és elnézést kért azért, amit mondott, illetve bevallotta neki, hogy nagyra tartja. Előtte töredezetten beszélt a cigányságról és roma származású férjéről. Hozzátette, hogy beilleszkedett a családjába, és jól érzi magát velük. Tudja, hogy nem bűn cigány fiút szeretni, sőt kijelentette, hogy én is cigány vagyok”. A teljes magyarázkodás itt látható, hallható.

Egyesek gratuláltak Szabó videójához, mások képmutató nőnek nevezték. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top