Sztárok

Sarka Kata udvarlója egy régi családi barát

Nincs lezárva Hajdú Péter és Sarka Kata házassága, a pár a válóperes tárgylásra ugyan nem ment el, de ez még nem ad okot a bizakodásra. Kiderült, egy családi barát miatt jutottak el a válóperig.

Múlt héten kiderült, hogy a Hajdú-Sarka békéltető tárgyalása ezen a héten kezdődik, akkor még az is szóba került: gyors válás lesz. Végül az érintettek nem jelentek meg. Míg a műsorvezető azért, mert nem kapott idézést, addig Sarka Kata bőbeszédűbben indkolta a távolmaradását

“Sokan már hétfőn elkezdtek hívogatni, tudtam, hogy nem lehet nyugodt körülmények között lefolytatni a békítő tárgyalást. Egyedül nem álltam volna a kérdések hadát, ezért úgy döntöttem, hogy én sem megyek el. Ez a tényeken nem változtat, továbbra is külön élünk, de a gyerekeket teljes egyetértésben neveljük.” 

Most a Story magazin részletesen ír arról, hogy egy családi barát miatt jutott a Hajdú házaspár a válóperig. Korábban is rebesgettek már hasonlót, most azonban rengeteg új részlet derült ki. A férfi dúsgazdag, sok üzleti érdekeltségről ír a magazin, és olvashatunk arról, hogy Hajdú Péter már egy ideje nem beszél az egykori cimborájával. 

Sarka Kata udvarlója egy régi családi barát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top