Sztárok

Rózsa György: Ez egy szerelem

Az ötven éve népszerű televíziós műsorvezető a Mokka vendége volt, és őszintén vallott az érzelmeiről.

Olyan mély érzelmekkel képes beszélni a televíziózásról, mintha élete szerelme volna. Rózsa György immár 50 éve űzi az ipart. “Van ennek gyönyörű szép része, és van pár furcsa is” – közölte, majd elmesélte, hogy nem olyan régen leszólította egy nő az utcán, és azt mondta, hogy semmit sem változott az elmúlt 30 év alatt. “Ne csinálja ezt velem, nekem 30 évvel ezelőtt az a hitem volt, hogy egy karcsú, fekete herceg voltam.”

Rózsa itt mosolyogva folytatta, majd elmagyarázta, hogy a televíziózás számára szerelem, sőt amikor Demcsák felvetette, hogy függőség-e, részben arra is helyeselt, és hozzátette, hogy az ember tévésként még azon is képes túllépni, hogy a szakma egyes esetekben a magánéletre szánt időből vesz el. 

Rózsa azt is elmondta, hogy nem zavarja, ha egyesek udvari bolondnak tartották, mert az is egy tisztség, és anno a fél országot szórakoztatta ebben a tisztségben. 

Fél évszázados karrierje során Rózsa György összesen 47-féle műsort készített, és több ezer adást vezényelt le. Ő volt például az első telefonos vetélkedő, a Kapcsoltam gazdája, ami összesen tíz évig szaladt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top