Sztárok

Péter Szabó Szilvi: nehéz szülés volt

Nehéz szülés volt, de Péter Szabó Szilvia párja végig az énekesnő mellett állt, és Emma érkezése mindenért kárpótolta. A részletekről mesélt.

Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma pontos volt, a kiírt időpontra érkezett. “Este tizenegykor mentünk be, és hajnali fél hatkor jött a világra Emma. Nem volt egyszerű, de Gyuri végig ott volt mellettem. A pillanat, amikor Emma végül megszületett, és rám tették, minden fájdalomért kárpótolt. Akkor minden addigi átértékelődik, minden megváltozik, és eláraszt egy olyan szeretet, amely leírhatatlan” – emlékezett vissza a lányával való első találkozásra Péter Szabó Szilvia.

A kicsinek egyébként két neve is van. “A kislányom teljes neve Emma Viktória. Azt már kiskoromtól kezdve tudtam, hogy ha kislányom lesz, akkor Viktóriának hívom majd, de szerettünk volna egy lágyabb hangzású nevet is. Egy évvel ezelőtt döntöttünk az Emma mellett, akkor még meg sem fogant” – mondta a Blikknek az énekesnő.

Szilvia és Emma kedden elhagyta a kórházat, mindketten jól vannak.

Fotó: facebook.com/szilviaofficial
Fotó: facebook.com/szilviaofficial

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top