Sztárok

Ez a 33 éves selyemfiú a 46 éves Mariah Carey szeretője

Milliárdos kaszinótulajdonos után egy 33 éves táncosfiúba szeretett bele Mariah Carey, aki jelenleg is pereskedik egykori vőlegényével az eljegyzési gyűrűje miatt.

“Yes, he’s my new Dreamlover!” – mondta a 46 éves Mariah Carey majd alaposan megkomponált, kellemetlenül színpadias csókkal bizonyította, hogy beleszeretett a 33 éves táncosába.

Ez a 33 éves selyemfiú a 46 éves Mariah Carey szeretője Carey és Tanaka néhány hete

Az urat egyébként Bryan Tanakának hívják és Carey egyik háttértáncosa. A nagy bejelentés azért is nevetséges kissé, mert Carey alig két hónapja szakított vőlegényével, a milliárdos James Packerrel. Ráadásul kettejük kapcsolata még nem zárult le teljesen, mivel (most tessék figyelni!) az énekesnő és a Packer ügyvédei jelenleg is arról alkudoznak, hogy:

  • Carey megtarthatja-e a 2,8 milliárd forintot érő eljegyzési gyűrűt
  • Packer mennyivel száll be exe, Kaliforniában bérelt villájának fennmaradó költségébe.
Ez a 33 éves selyemfiú a 46 éves Mariah Carey szeretőjeCarey és Packer

A Carey-t nyilvánosan taperoló férfi és az énekesnő kapcsolata nemcsak a több száz oldalas házassági szerződésen bukott el, hanem azon is, hogy Carey összejött ezzel a 33 éves táncoslábú selyemfiúval. A fotók, amelyek kettejük szerelmét hivatottak bizonyítani, Hawaii-on készültek, ahová a nő nyaralni vitte a férfit. És ezt még tudjuk fokozni, mert a nyaraláson ott voltak az énekesnő ikrei, valamint exférje, Nick Cannon is.

Ez a 33 éves selyemfiú a 46 éves Mariah Carey szeretőjeCarey és Tanaka a strandon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top