Sztárok

Charlie Sheen halálhírét keltette a köztévé

Az M1 ma reggeli műsorában Gulyás István riporter azt mondta, Charlie Sheen halála keltette fel újból az érdeklődést a HIV/AIDS iránt. A színész azonban nem halt meg.

Charlie Sheen tavaly novemberben jelentette be, hogy HIV-pozitív, azóta több alkalommal keltettek már a halálhírét. Legutóbb épp ezen a héten kedden röppent fel egy alaptalan pletyka az 51 éves Charlie Sheen haláláról.

Nem először keltették a HIV-pozitív színész halálhírét
Nem először keltették a HIV-pozitív Charlie Sheen halálhírét

Az Index egyik olvasója vette észre, hogy Gulyás István ma hajnali beszélgetős műsorának vendégével beszélgetve azt mondta: “most Charlie Sheen halála volt az, ami megint felkeltette az érdeklődést a HIV-fertőzés és az AIDS miatt“.

A színész jelenleg a Nine Eleven című filmjének a sajtókörútját járja. A film a 2001. szeptember 11-i terrortámadások során öt, a WTC északi tornyának egyik liftjében rekedt férfi sorsát meséli el.

Charlie Sheen tavaly novemberi bejelentése előtt hosszabb időszakon keresztül rendszeresen ivott, drogozott és többek között pornósztárokkal múlatta idejét. “HIV-pozitív vagyok…Fejfájásokkal kezdődött, azt hittem, agytumorom van, hogy meghalok. Nagyjából négy éve volt, de nem tudtam, hogyan hozzam ezt nyilvánosságra. az viszont nem igaz, hogy veszélyeztettem másokat.” – nyilatkozta Sheen a Today show-ban.

Olvass még Charlie Sheen életéről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top