Sztárok

Való Világ 8: Extrém szexualitás a villából

Embertelen feladatot kellett kiállniuk a Való Világ lakóinak. Mellek érkeztek és ajánlatok, amit egy férfi aligha képes visszautasítani. Főleg ennyi hét nélkülözés után.

Persze itt meg kell jegyezni, hogy a VV8 hím bentlakói közül VV Krisztián aktív szexuális életet élt, de mivel VV Micit vasárnap kiszavazták a Való Világból, azóta kénytelen volt hozzászokni a magányhoz. 

A játékosok most fapofás feladatot kaptak, értsd: türelmesen, rezzenéstelen arccal ki kell bírniuk, bármi is tűnt fel körülöttük. De mi történt? 

Először is belépett VV Zsófi, akinek az álommunkája a modellkedés. A felejtés homályába zuhant exvillalakó ebben a göncben teljesen jól halad a fehérneműmodell szerepe felé, Krisztiánhoz való közeledésével pedig megidéz egy átlagos, a nyolcvanas éves derekán forgatott osztrák erotikus filmet. 

Krisztián oda néz, ahova nem illik.
Krisztián oda néz, ahova nem illik.

VV Zsófi után egy japán turistacsoport érkezett, ők tényleg nagyon viccesek voltak. 

A hátsó, pléhpofájú Krisztián nem igazi, az csak egy kivágott karton.
A hátsó, pléhpofájú Krisztián nem igazi, az csak egy kivágott karton.

A japánok után egy egy idősebb hölgy tipegett a villába, aki konkrét szexuális ajánlatot tett a fiúknak. Párat idézünk is közülük: 

– Nem akarsz velem szexelni? 

– Nem akarsz egy kicsit puncit nyalni? 

Talán innen lehetett ismerős a fentebbi hölgy: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top