Sztárok

Balázsék nélkül folytatódik a Morning Show?

A Morning Show teljesen összeforrt Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri nevével. Ám a Class Fm tulajdonosának nyilatkozata alapján még akár az is lehet, hogy nélkülük folytatódik a műsor.

Sokan éveken át Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri hangjára ébredtek reggelenként a Morning Show-t hallgatva. Ráadásul Sebestyén Balázs többször is szinte a  saját gyermekeként nyilatkozott a műsorról, ami miatt azt hihettük, ez az ő brendje.

Ám most megszólalt a Class FM tulajdonosa, és úgy tűnik, ő ezt másképp gondolja. “Balázs egy műsorvezető, a Morning Show egy műsor. A kettő nem ugyanaz. Tudomásom szerint az ügyvédeink a napokban felveszik a kapcsolatot egymással, hogy megtárgyalhassák, mit ért az alatt Balázs, hogy a Morning Show márkanév az övé. Meg fog ez oldódni, de bárhogy is legyen, ezt az ügyet csak kötelező körnek tekintem, nem többnek. (…) A cég alvállalkozókkal szerződött az egyes műsorokra (…), jogilag Balázsnak mint műsorvezetőnek vannak szerződéses kötelezettségei, nem a Morning Show-nak” – mondta McNutt az indexnek.

A Bors kereste az ügyben Sebestyén Balázst, de nem érték el. Korábban így nyilatkozott a témában az Origónak:“Bonyolult kérdés, meg kell vizsgálni a jogászokkal. Most veszünk egy nagy levegőt, és megnézzük, milyen lehetőségeink vannak. Fontos, hogy semmilyen nyomásnak nem akarunk engedni, mindenről úgy beszélünk ezután is, ahogy szeretnénk.”

Fotó: facebook.com/MorningShow.hu
Fotó: facebook.com/MorningShow.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top