Sztárok

Molnár Anikó keblére ölelte a kis szőrös jószágokat

Molnár Anikó sokszor csak az alkatával kerül a figyelem középpontjába, noha ma már visszavonult, csak ritkán látni nyilvános eseményeken. Annál több időt fordít állatmentésre.

Naponta több gazdira váró kutyus képét osztja meg az interneten Molnár Anikó. Az egykori valóságshow-hős azonban nem csak a virtuális térben tesz az állatok megmentéséért, hanem ha kell, maga is autóba pattan, hozza-viszi az elárvult négylábúakat, és igyekszik nekik gazdit találni, élelmet szerezni.

Nemrégiben is két cuki kiskutya megmentésén fáradozott. A kis cukiságokat a pomázi lovarda mellett dobták ki, és alig 4-5 hetesek lehettek. A szájukba pedig zsinórt kötöttek, hogy így hallgattassák el a síró kiskutyákat. Szerencsére voltak jó emberek, akik segítettek rajtuk.

Anikónak egyébként saját állatai is vannak, jelenleg öt cica és kilenc kutyus boldog gazdija, és természetesen háziállatai között is sok a befogadott jószág.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top