Sztárok

Kulcsár Edina hálószobatitkairól mesélt

Nem A szürke ötven árnyalatának részletességével, de azért Kulcsár Edina és párja, Szabó András egy-két intim részletet elárult a Hálószobatitkok műsorában.

Ugorjunk át a megismerkedésük részletezését, és egyből jöjjön a játék, amikor különböző kérdésekre kellett válaszolniuk. A műsorvezető, Orosz Barbara kérdésre, hogy ki a kreatívabb a hálószobában, Kulcsár Edina csak zavartan nevetni kezdett.

Kulcsár Edina hálószobatitkairól mesélt

Bezzeg Csuti – ahogyan Szabó Andrást nevezi a szépségkirálynő – nem hezitált. Azonnal rávágta, hogy ő, majd Edina is egyetértett. Orosz Barbi csodálkozásából ítélve nem erre a válaszra számított. 

Kulcsár Edina hálószobatitkairól mesélt

“Mondtam én, hogy sok minden miatt fel tud nézni rám” – összegezte Csuti, aki nagyon elégedett volt az eredménnyel. 

Mivel ennyi hálószobatitkot árult el a pár, azért azt is elmondjuk, hogy a műsorból kiderült: 

  • Edinát nem zavarja, hogy volt nála dúsabb keblű barátnője is Csutinak, ezért ő nem változtatna a méretein
  • akarnak gyereket, de nem most, majd egyszer. És inkább Csuti akarja, de Edina meg korán akar szülni, vagy már lehet, hogy kifutott az időből (vagy valami ilyesmi) 
  • mindkettőjükre anyuka mos, sőt, Csuti anyukája rendet rakni is átjár
  • mindketten komolyan gondolják ezt a kapcsolatot, de nem tervezték még el az esküvőt. Edina azt szeretné, ha a dédije ott lehetne és láthatná őt menyasszonyként

Amúgy nagyon helyesek voltak, Kulcsár Edina láthatóan rajong a párjáért, ezt amúgy a közös tetoválás is bizonyítja.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top