Sztárok

Nézegess szerelmes fotókat Király Viktorról és Nagy Rékáról

Sugárzott a boldogságtól Király Viktor arca, amikor kedvesével, Nagy Rékával megjelent az idei Comet-gálán. Nagyon úgy tűnik, hogy ez a kapcsolat más, mint a korábbiak...

Király Viktornak nincs oka panaszra. Szépen menetelt az amerikai The Voice versenyben, cikkezett róla a híres Billboard magazin, zsűritag lett a Star Academy című tévéműsorban és ki tudja, hogy mit tartogat számára a 2017-es év, ami a munkát illeti. Ráadásul – és ez talán mindennél fontosabb – újra szerelmes lett. Választottja nem más, mint Nagy Réka, aki szintén a TV2 tehetségkutatójában dolgozott mint riporter.

Az idei Comet-gálán is kéz a kézben jelentek meg, talán csak akkor láthattuk őket külön, amikor a Comet-jelölt Viktor a színpadra lépett. Korábban pedig Vajna Tímea fánkozójában készültek róluk közös fotók.

“…Egyre közelebb kerülünk egymáshoz. Randizgatunk, hogy még jobban megismerjük a másikat. Meglátjuk, mit hoz a jövő, hamarosan kiderül, mi lesz a kapcsolatunkból” – mondta Király Viktor még októberben a Story magazinnak. Nos, nagyon úgy fest, hogy ez nem egy futókaland…

Nézzétek meg a Viktorról és Rékáról készült fotókat!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top