Sztárok

63 év után találkoztak először a magyar ikrek – fotó

Képzeljétek el, hogy milyen lehet két olyan testvér (ráadásul ikrek) élete, akik 63 évig nem látták egymást! Nem tudtak a másikról semmit. Aztán egy műsornak köszönhetően találkozhattak. A Keresem a családom kedd esti adásában Lilu könnyes találkozást hoz össze.

Zsuzsa a Keresem a családom stábjának azt mondta, mindössze annyit tud biztosan, hogy van egy ikertestvére, akitől a születésük után elválasztották. Zsuzsa nevelőszülőknél nevelkedett, szeretetben, és megkapott mindent, boldog gyermekkora volt. 10 évesen tudomást szerzett arról, hogy van egy ikertestvére, azóta próbálja meg felkutatni. Még az édesanyjával is hajlandó volt találkozni, annak érdekében, hogy megtudja, hol van a testvére. Az asszony azonban csak annyit árult el neki, hogy őt és testvérét is a kórházban hagyta, és fogalma sincs arról, hol lehet a másik gyereke. Végül Zsuzsa annyit megtudott, hogy testvére az Eszter nevet kapta.  Az asszony több mint 40 éve keresi a testvérét, de hiába. 

Találkoztak a magyar ikrek, akik 40 éve nem látták egymást

Zsuzsa mindenképpen hinni akart abban, hogy az ikertestvére él, és tud az ő létezéséről, és vágyik a nagy találkozásra. A Keresem a családom munkatársai mindent bevetettek, hogy ismét egyesítsenek két egymástól elszakadt embert. A siker érdekében szövevényes úton, több DNS-teszt és laboratóriumi elemzés után próbálták megtalálni Zsuzsa ikertestvérét. Végül magánnyomozók segítségével megtalálták a nőt, akiről azt feltételezték, hogy Zsuzsa testvére. A DNS-eredményekből kiderült, hogy Eszter és Zsuzsa kétpetéjű ikrek.

Találkoztak a magyar ikrek, akik 40 éve nem látták egymást

Eszterről kiderült, hogy egy másik család fogadta örökbe, de testvéréről és vér szerinti anyjáról soha nem tudott semmit. Csak egy unokatestvérétől tudta meg, hogy adoptálták.

63 év után találkoztak először a magyar ikrek – fotó

A két asszony, a Keresem a családomnak hála, végül 63 évvel a születésük után találkozott “újra”.

via GIPHY

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top