Sztárok

Bochkor Gábor megmentett egy liftbe szorult nőt

Végső kétségbeesésében fordult egy nő a Music FM reggeli műsorvezetőjéhez. Bochkor Gábor azonnal segített, és szerencsésen megoldotta a helyzetet.

A történet azzal kezdődik, hogy Éva retteg a bezártságtól, és kénytelen nyugtatót szedni, csakhogy egy darab pirula nem volt nála, amikor beszorult a liftbe. Egy ideig az ismerőseit hívogatta (egy sem vette fel), majd egy hirtelen ötlettől vezérelve végül a Music FM-hez fordult. “Titeket hallgattalak telefonon, és gondoltam küldök egy SMS-t” – mondta.

Bochkor Gábor megmentett egy liftbe szorult nőt

 

Évát visszahívták, Bochkor Gábor és kollégái pedig elterelték a figyelmét a pánikrohamot erősítő gondolatokról. “Nem akartuk elengedni Éva kezét, nem akartuk, hogy bepánikoljon” – mesélte Bochkor, hogy miért kellett olyan hosszasan telefonálni, hogy attól borult a teljes adásmenet.

A szerkesztők közben felhívták a tűzoltóságot, akik mentek és kiszabadították Évát. “Kiemeltek a liftből, mert annyira remegett a lábam, hogy nem tudtam kiszállni” – mesélte a szerencsétlenül járt asszony, és közölte Bochkorral, hogy nagyon kedves, hogy próbálta elterelni a figyelmét. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top