Sztárok

Varga Viktor a Tinderen keresi az igazit

Az énekes egy ideje már nincs együtt egykori szerelmével, Cinthya Dictatorral, azonban a szakításuk óta volt már egy másik barátnője. Úgy látszik, most ismét szingli, hiszen az interneten keresi az igazit.

2012-ben indult a Tinder, ami mára a világ egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazása lett, így nem csoda, a szingli hírességek is ott keresgélnek. 

Akárcsak Varga Viktor, aki egy ideje újra szingli. Szeptember elején jelentették be Cinthya Dictatorral, hogy bár sokáig próbálkoztak, nem sikerült helyrehozni a kapcsolatukat, így szakítottak. De most aztán tényleg és komolyan. Na, azóta Viktort már láthattuk egy másik lány oldalán, ami a jelek szerint csak hirtelen fellángolás volt. 

Megnézem
Összes kép (1)

A külföldi sztárok sokan jelen vannak a Tinderen, a magyarok azonban nem szokták bevallani. Ettől függetlenül sokukat megtaláltuk már korábban: Linczényi Márkó, Fördős Zé, Puskás Peti, de még Fésűs Nelly párja, Vajtó Lajos is regisztrált annak idején. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top