Sztárok

Playback párbaj: összebalhézott Istenes Bence és Puskás Peti a forgatáson

Lassan Puskás Peti lesz az RTL klub ügyeletes giftermelője. Az X-Faktor mentora a Playback párbaj felvételén balhézott össze Istenes Bencével. Mondjuk őt legalább nem küldte padlóra, mint mentortársát.

Mondjuk, a Playback párbaj forgatásain pont ilyen őrültségekre kell számítani, mint amit Puskás Peti és ikertesója haverja, Istenes Bence produkált. De mi másra számíthatnánk Petitől, aki már az X-Faktor válogatásain padlóra küldte mentortársát.

Playback Párbaj: összebalhézott Istenes Bence és Puskás Peti a forgatáson

Miután végzett ByeAlex leteperésével, eljátszott nekünk egy epizódot a megboldogult Jersey Shore szereplőinek tipikus szerda estéjéről:

Playback Párbaj: összebalhézott Istenes Bence és Puskás Peti a forgatáson

Ehhez képest már tényleg elvárható volt Puskás Petitől, hogy a Playback párbaj felvételén is intéz nekünk egy-két jó GIF-alapanyagot. Hiszen a győzelemért Istenes Bencét kellett leküzdenie, és egy ponton túl a két barát nemcsak tátikázásban arcoskodott egymással. Milyen férfiasak, nem?

A tornadresszbe bújt Peti és a nagypapa alsógatyáját viselő Bencus csatája és békülése:

Playback Párbaj: összebalhézott Istenes Bence és Puskás Peti a forgatáson

Mi is az a Playback párbaj?

A Playback párbaj, az USA-ban is népszerű Lip Sync Battle magyar verziója, amit minden pénteken az RTL klubon, majd az RTL Spike csatornán nézhettek meg. A két műsorvezető Szabó Zsófi és Gáspár Laci.  A Playback párbaj az RTL Klubon debütál december 2-án, pénteken 22.40-től a Gyertek át! után. Ezt követően még aznap 23.10-kor érkezik a következő epizód a hamarosan induló új RTL Spike adóra. Az új epizódokat ugyanilyen kezdési időpontok szerint láthatják majd a nézők a két csatornán hétről hétre.

A Lip Sync Battle formátumról még 2015-ben írtunk. Ez tulajdonképpen a tátika kimaxolása. Korábban Jimmy Fallon műsorában volt állandó elem, itt Will Ferrell bújt egyszer Beyoncé bőrébe, és mi fél napig röhögtünk rajta. A Lip Sync Battle egyik producere A hivatal sorozatból ismert John Krasinski, aki többször is beugrik a műsorába fellépőként.

Az első adásban, az RTL Klubon Peller Anna és Lukács Miklós, míg az RTL Spike-on Istenes Bence és Puskás Peti küzd majd meg egymással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top