Sztárok

Megvan, mire vágyik Palvin Barbara

Igazi világsztár Palvin Barbara, gondolhatnánk, hogy már elszállt magától, de egyáltalán nem. A modell karácsonyi kívánsága ezzel együtt is kicsit meglepő.

Egy fehérneműcég  karácsonyi partijára érkezett Budapestre Palvin Barbara, akit sikítozó rajongók és hatalmas tömeg fogadott a boltnál. “Nagyon örülök, hogy ennyien támogatnak. Most is attól féltem, hogy nem jön el senki.”

Ettől kár volt: 

Palvin Barbara kívánságát sosem találnád ki

Az Aktívnak adott riportban is látható, hogy Barbi kedvesen pózolt a rajongóival, és adott egy rövid riportot is, amelyben sok mindenről kérdezték, többek között a karácsonyról is. 

“Idén is, mint minden karácsonykor, hazajövök, és a családommal leszek. Valószínűleg 24-én anya, apa, tesókám meg a dédmamám, és utána másnap megyünk a keresztlányokhoz vidékre, meg unokatesómhoz, nagymamámhoz.”

Ha pedig már az ünnepek, akkor persze az ajándék is szóba került, a válasz pedig egészen hétköznapi volt. “Az új lakásomba egy olyan mosógépet szeretnék, amiben van szárító is. Igen praktikus. Anya, remélem, nézed” – kacsintott a modell.

Palvin Barbara kívánságát sosem találnád ki

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top