Sztárok

Lagzi Lajcsi figyeltette a saját lányát

Mint minden apuka, Lagzi Lajcsi is félti a lányát, amikor az bulizni megy. Ám úgy tűnik, a zenész túlzásba vitte az aggódást. Nem mindennapi történet következik.

Lagzi Lajcsi lánya, Bogi egy hét múlva lesz 18 éves, így nem csoda, hogy bulizós korszakát éli, sokat jár szórakozni. Az apja elfogadta mindezt, de nagyon félti a lányát. Hiába fektette le a szabályokat, amiket Bogi be is tart, például megszabta, hogy mikorra kell hazamennie. Lagzi Lajcsi időnként úgy érezte, hogy egyéb intézkedésekre is szükség van. A dolog nem sikerült túl jól…

“Bevallom, volt olyan, hogy magam eredtem a lányom után, amikor bulizni ment. Ezzel csak az volt a baj, hogy ha ő nem vett is észre, perceken belül felismertek mindenhol, így hamar lebuktam. Szóval ez a lehetőség elveszett, de támadt egy sokkal jobb ötletem: megkértem az egyik biztonsági őr ismerősömet, hogy ő kövesse… A buli közben aztán felhívott a lányom, és azt kérdezte: “Apa! Az a nagydarab férfi ott az ajtóban, aki megállás nélkül engem figyel, ugye nem véletlenül van itt?” Nem volt más választásom, mint bevallottam neki, hogy én figyeltetem, de ez az ő érdeke. Azt hiszem, ezt majd csak évek múlva fogja megérteni…” – mesélte a Borsnak Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi figyeltette a saját lányát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top