Sztárok

Fásy Zsüliett: Egyre jobban élveztem

Egy ideje már benne volt a pakliban, és Fásy Zsüliett végre elvesztette az ártatlanságát. Fásy Ádám lánya követhetetlen tempót diktál, ha új élményekről van szó.

Ha van két biztos pontja a hazai szórakoztatóiparnak, akkor az Fásy Ádám és lánya, Fásy Zsüliett. A papa már korán bevonta az éppen 18 éves kishölgyet a munkába, aki az egykori Zeneexpressz című műsorban leginkább olyan, hamisan fütyülhető dalokat adott elő, mint a Hotel Silver

Halló, mikrofon!
Halló, mikrofon!

Összenő, amit összetartozik

Zsüliett pályája tulajdonképpen az első fellépése óta az apjához hasonló mértékű sikerrel haladt: falunapok, kerületi bulik, tévés szereplések követték egymást, augusztusban viszont megtört az emberi léptékkel nehezen követhető mulatós atyafi és lánya karrierje: Fásy Ádámnak Zeneexpresszestül és Fásy mulatóstul búcsúznia kellett a Sláger TV-től.

Sötét árnyékok lepték el a horizontot, mert benne volt a pakliban, hogy a népszerű műsoroknak ezzel vége, szeptember végén viszont kézhez kapták a megoldást: kiderült, hogy Fásy Ádámot, sőt még Lagzi Lajcsit is leszerződteti a Zenebutik TV.

Akkor még nem tudhattuk, hogy Fásy Zsüliett-tel a csatorna és édesapja 19-re húznak lapot, de feltehetőleg megéri a 18 éves lányra tenni a tétet, merthogy

ZSÜLIKE VÉGRE ÍRT EGY FŐCÍMDALT, 

ráadásul a 

SAJÁT MŰSORÁHOZ!!!

Mit?
Mit?

Gipsy Kings tribute – ez Zsülike sajátja

Fásy Ádám szoros munkakapcsolatot ápol Horváth János gitárossal, aki régóta össze akart hozni egy bandát, mellyel a világhírű Gipsy Kings előtt tisztelegnek. Fásy részéről jött is a segítség, Donald Trump alkalmi barátja ugyanis azt vallja, hogy ha van egy jó ötlet, akkor felesleges totojázni, meg kell csinálni és kész: a Gipsy Kings Tribute címen futó műsor november 4-én startolt, és azóta is szalad, most már egy Zsülike által jegyzett főcímdallal, és például Csordás Tibivel, a Fiesta, illetve a Junkies (mit keresett ott?) egykori énekesével. Ez egy hosszabb részlet az adásból:

Ez meg egy rövidebb bemutató:

Zsülike alább elmondja, hogy általában pár perc alatt “alkot” meg egy dalt, de néha fél óra is kell neki (Elton Johnnak néha hónapokra van szüksége), és reméli, hogy a papa büszke rá. Hozzáteszi, hogy nagyon izgult az első felvételnél, mert műsort vezetni azért mégsem könnyű. 

Fentebb említettük a Junkies zenekart, melynek Csordás Tibi után Szekeres András lett az énekese, és az is a mai napig. Idetesszük egy régebbi dalukat, mert zene nélkül semmit sem ér ez a rövid információhalmaz: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top