Sztárok

Visszaadta a rendőrség Lagzi Lajcsi autóját

Lagzi Lajcsiék családi autóját több mint egy évre lefoglalta a rendőrség. Ez idő alatt a terepjáró értéke is csökkent, de most végre visszakapták.

Lagzi Lajcsi terepjáróját több mint egy éve foglalta le a rendőrség az áramlopási ügy miatt. Az autó állapota jelentősen leromlott, amíg távolt volt és az értéke is csökkent. “Meg tudom erősíteni az információkat, sajnos igaz, hogy fogva tartották az autón­kat, teljesen indokolatlanul” – mondta a Blikknek a televízióba visszatérő Lagzi Lajcsi, aki elárulta: kára is keletkezett a gépkocsi lefoglalásából, hiszen az elmúlt időszakban a kocsi – állapotának romlása miatt – jelentősen veszített értékéből. Nem kapta meg azt a törődést, amit egy autónak alapból megad a tulajdonosa, ez is csökkentett az értékén. Ráadásul nem is vezethette hazáig, más módon kellett hazaszállítania, mert az ügyintézők elkeverték az autó papírjait.

A terepjárónak egyébként története is van. A Galambos család évekkel ezelőtt egy tengerentúli turnén volt, beutazták Amerikát. Ezzel a terepjáróval járták be az államokat, és mire véget ért a barangolás, annyira a szívükhöz nőtt a járgány, hogy úgy döntöttek: haza is viszik. Azóta családi autóként használták.

Lagzi Lajcsit 125 nap előzetes letartóztatás után engedték ki a börtönből. Azóta is egymást érik az ellenőrzések, szemlék. Az ügy hamarosan bírói szakaszba ér.

Visszaadta a rendőrség Lagzi Lajcsi autóját

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top