Sztárok

Ganxsta Zolee a szakításról: nincs lejátszva a parti

Ganxsta Zolee saját bevallása szerint még soha életében nem volt ennyire szerelmes, és nem titkolja, hogy nagyon megviselte a szakítás. Talán, soha nem volt még ennyire mélyponton.

Ganxsta Zolee megdöbbentő őszinteséggel mesél szerelmi csalódásáról a Lakástalkshow legutóbbi adásában. Bevallotta, lát még esélyt arra, hogy újra egy párt alkossanak, és mindent megtesz azért, hogy visszahódítsa szerelmét.

“Életem szerelme lelépett. Akkor volt 2-3 olyan hetem, amikor sem a zenekar és még a lányom sem adott plusz energiát. Tényleg a mezsgyén jártam, azon gondolkoztam, érdemes-e folytatni ezt az egészet. Nem öngyilkosságra gondolok, hanem amikor elengedsz mindent, és nem érdekel semmi. De aztán megjött az eszem” – mesélte a zenész, aki alaposan ráhozta a szívbajt a rajongóira és a környezetére. Ganxsta Zolee ugyanis a Facebookra írta ki a gondolatait, ami után az életéért aggódtak a rajongói. 

Ganxsta Zolee a szakításról: nincs lejátszva a parti

“Úgy ‘eltaláltak’, ahogy eddigi életemben még nem. Ettől még persze ugyanaz a keménytökű gyerek vagyok, mint korábban. Csak nem rejtem véka alá a fájdalmat és nem játszom a kemény gyereket. Egy barátom azt mondta, hogy “50 évesen lettél tinédzser, édesapám” és hogy vissza kell szerezni ezt a lányt.” 

A lakástalkshow adásában Kamarás Ivánnal együtt szerepeltek
A lakástalkshow adásában Kamarás Ivánnal együtt szerepeltek

A zenész szerint teljesen érthető a nála 24 évvel fiatalabb Petra döntése, úgy gondolja, hogy csakis ő maga tehet a szakításról. “Megértem, miért, és igaza volt mindenben. Elszúrtam egy csomó dolgot. Nem főben járó bűnről van szó, de akkor is… Úgy gondolom, hogy nincs lejátszva a parti! Ezt a nőt az isten küldte azért, hogy megtanuljam, mi a türelem, a kitartás, és hogy ne tévesszem szem elől a célt. Akkor lesz jó, ha visszajön…” – mondta Lovász László műsorvezetőnek a zenész.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top