Sztárok

Gyászol II. Erzsébet: elveszítette legjobb barátját

91 éves korában meghalt Margareth Rhodes, II. Erzsébet unokatestvére és egyik legjobb barátnője – erősítette meg a Buckingham-palota.

A hírek szerint Margareth Rhodes péntek este halt meg, rövid betegséget követően. Állapotának hirtelen rosszabbra fordulásáról II. Erzsébet is tudhatott, egyes források szerint meg is látogatta barátnőjét windsori otthonában. A Buckingham-palota vasárnap megerősítette a királynő unokatestvérének halálhírét, valamint tudatták, a halálesettel kapcsolatban nem adnak ki egyéb közleményt.

Gyászol II. Erzsébet: elveszítette legjobb barátját

A Sunday Express című brit lapnak nyilatkozó, névtelenséget kérő forrás szerint a királynőt nagyon lesújtotta legjobb barátnőjének halála. “Érthető, hogy megviseli legjobb barátnőjének a halála, hiszen gyakorlatilag együtt nőttek fel, így rengeteg közös emlékük volt.” A forrás emellett azt is elárulta, Margaret és Erzsébet nemcsak gyerekként, hanem Erzsébet királynővé koronázása után is szoros kapcsolatot ápolt. “A királynő rendszeresen látogatta Margaretet otthonában.”

Olvass még többet II. Erzsébetről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top