Sztárok

Eddig nem hallott titkok – Így érkeznek a szavazatok az X-Faktor versenyzőire

Különös, eddig nem hallott titkokat árult el az RTL Klub az X-Faktorban versenyzőire a harmadik show-ban leadott szavazatokról. Minderre a pénteki Fókuszban derült fény.

Ahogyan arról beszámoltunk, nem akármilyen információk derültek ki az X-Faktor szavazásáról pénteken este a Fókuszban. Eddig csak annyit olvashattatok nálunk, hogy

“Az egyik férfi mentor produkciója mindhárom adásban a harmadik helyen végzett…”, de további érdekességeket figyelhet meg az, aki jól figyelt a Fókusz riportjára

  • Az összeállításból kiderül, hogy ha csak a versenyprodukciók alatt leadott szavazatok számítanának, akkor a harmadik adásban Ónodi Jánossal más női versenyző párbajozott volna, vagyis nem Fejes Szandra.
  • Ha az X-Faktor készítői a szavazatok arányát és nem a darab számokat vennénk figyelembe, akkor a harmadik héten az egyik párbajozó más előadó lett volna.
  • Ha csak a top 3 szavazatok számítanának, akkor Ónodi János esett volna ki párbaj nélkül.
  • Majdnem 70 000 darab “nem” szavazat érkezett a harmadik adásban, azaz ennyien döntöttek úgy, nem akarnak az előadókra szavazni, a legtöbb “nem”-et egy még versenyben lévő előadó kapta.
  • Az elmúlt három adásban két különböző produkció volt az első helyen, Jáger Kinga az előző adásban a negyedik helyen végzett, és innen jutott a kieső helyre.
  • A párbajban továbbjutó előadó volt már a borítékban.
  • Az első és a kieső produkciók közötti szavazatkülönbség közel 50 000 darab volt, miközben az, hogy ki párbajozik az adásban, 355 szavazaton múlott a harmadik adásban.

Olvass még az X-Faktorról!

Eddig nem hallott titkok - Így érkeznek a szavazatok az X-Faktor versenyzőire

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top