Sztárok

Kiszel Tündére rá sem ismersz esküvői képein

Ezúttal nem valami naptárfotóról van szó, hanem igazi esküvőről. Hogy a történet kerek legyen, Kiszel Tünde elmesélte azt is, mennyire rendhagyó módon ismerte meg a férjét.

A születésnapját ünnepeli Kiszel Tünde, akit meghatott a sok kedves köszöntés. Először a lánya lepte meg egy meglepetés bulival, ahol a barátok énekeltek, volt lufi, torta és pezsgő, aztán pedig Demcsák Zsuzsáék is felköszöntötték.

Bár a korát továbbra sem árulta el, azért a Mokka vendégeként tudott érdekességekkel szolgálni. Mint kiderült, szeret nosztalgiázni, imádja a régi képeket, gyűjti a fotókat – mondjuk ez kit lep meg Kiszel Tünde 16. naptára után? –  és vitt magával a stúdióba néhány képet. Az egyik az esküvőjén készült.

Kiszel Tünde esküvői képein rá sem ismersz

“Igen én voltam egyszer férjnél, ő Laci, Fonyódi Lászlónak hívják, és nagyon nagyon nagy szerelem volt, nagyon fiatalok voltunk, én 22 voltam. Romantikus, gyönyörű esküvő volt.”

Kiszel Tünde esküvői képein rá sem ismersz

A megismerkedést is felelevenítette Tünde, amit a “nem szokványos” és “nagyon különleges és rendhagyó” jelzőkkel illetett. “Templomban ismerkedtünk meg, egy mise után. Voltak ott ilyen fiatalok, egy gitáros mise volt, ő pedig odajött hozzám és beszélgetni kezdtünk.”

Szebeni István meg is jegyezte, hogy idézzük: “Akkor nem úgy jöttetek ki, mintha mi se történt volna.”

Hát így indult a reggel Kiszel Tündével, aki elmondta, hogy nagyon fiatalok voltak, és talán azért is váltak el 3 év után, mert ő későn érő típus.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top