Kiszel Tündére rá sem ismersz esküvői képein

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ezúttal nem valami naptárfotóról van szó, hanem igazi esküvőről. Hogy a történet kerek legyen, Kiszel Tünde elmesélte azt is, mennyire rendhagyó módon ismerte meg a férjét.
2016. 11. 25. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A születésnapját ünnepeli Kiszel Tünde, akit meghatott a sok kedves köszöntés. Először a lánya lepte meg egy meglepetés bulival, ahol a barátok énekeltek, volt lufi, torta és pezsgő, aztán pedig Demcsák Zsuzsáék is felköszöntötték.

Bár a korát továbbra sem árulta el, azért a Mokka vendégeként tudott érdekességekkel szolgálni. Mint kiderült, szeret nosztalgiázni, imádja a régi képeket, gyűjti a fotókat - mondjuk ez kit lep meg Kiszel Tünde 16. naptára után? -  és vitt magával a stúdióba néhány képet. Az egyik az esküvőjén készült.

Kiszel Tünde esküvői képein rá sem ismersz

„Igen én voltam egyszer férjnél, ő Laci, Fonyódi Lászlónak hívják, és nagyon nagyon nagy szerelem volt, nagyon fiatalok voltunk, én 22 voltam. Romantikus, gyönyörű esküvő volt.”

Kiszel Tünde esküvői képein rá sem ismersz

A megismerkedést is felelevenítette Tünde, amit a „nem szokványos” és „nagyon különleges és rendhagyó” jelzőkkel illetett. „Templomban ismerkedtünk meg, egy mise után. Voltak ott ilyen fiatalok, egy gitáros mise volt, ő pedig odajött hozzám és beszélgetni kezdtünk.”

Szebeni István meg is jegyezte, hogy idézzük: „Akkor nem úgy jöttetek ki, mintha mi se történt volna.”

Hát így indult a reggel Kiszel Tündével, aki elmondta, hogy nagyon fiatalok voltak, és talán azért is váltak el 3 év után, mert ő későn érő típus.

 

Címkék: Kiszel Tünde Mokka
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus