Sztárok

Kárpáti Rebeka dolgozni ment Dubaj szomszédságába

Kárpáti Rebeka az Egyesült Arab Emírségekbe utazott, de nem, ő most nem Dubajba, hanem egy közeli nagyvárosba, Abu-Dzabiba, ahová nem nyaralni ment.

Ahogy Kárpáti Rebeka posztjából kiderül, dolgozni érkezett az országba, ráadásul a Forma–1 versenyen, ami egy ragyogó lehetőség. Egyelőre csak ennyit tudunk, viszont megígérte, hogy több képet is posztol majd, így a rajongók is nyomon követhetik a mindennapjait, és kicsit úgy érezhetik, mintha ők is ott lennének vele. 

Hello #formula1 ☺️ ????????#abudhabi #formulaone #working

Rebeka Kárpáti (@rebekarpati) által közzétett fénykép,

Abu-Dzabi amúgy Dubaj mellett egy nagyváros, egyre felkapottabb hely. Az, hogy a színésznőnek lesz-e ideje a munka mellett felfedezni a várost, egyelőre nagy kérdés. Ahogyan az is, vajon a párjával érkezett-e?

Kárpáti Rebeka dolgozni ment Dubaj szomszédságába

Kárpáti Rebeka tavaly nyáron, négy év után szakított kedvesével, az Appril Project táncosaként dolgozó Kazar Dániellel. Akkor a Jóban Rosszban színésznője azt nyilatkozta, kapcsolatuk nem egy harmadik fél miatt ment tönkre, és elválásuk közös döntésen alapult. A színésznő a februári Story-gálára viszont már új párjával érkezett, akivel azóta is elválaszthatatlanok, pár hónapja pedig össze is költöztek.

????☃

Rebeka Kárpáti (@rebekarpati) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top