Sztárok

Hajdú Péter és Sarka Kata válópere szerdán kezdődik

Bármennyire is reménykedtek néhányan, hogy Hajdú Péter és Sarka Kata megoldják a házassági problémáikat, a jelek szerint hiába. A válóperes tárgyalás hamarosan kezdődik.

Mindezt a BEST magazin hozta nyilvánosságra, ahol leírják, hogy a november utolsó napjára kitűzött tárgyalásra mindkét fél idézést kapott. “Úgy látom, hogy amíg Péter adna esélyt a békülésre, addig Kata nem hisz abban, hogy megjavulhat a házasságuk” – idézték az egyik közeli barátot. 

Sarka Kata már nyár óta új életről beszél, és minden jel arra mutat, hogy férje nélkül képzeli el a jövőjét. Hajdú Péter azonban visszavárja a családját, és megtörten beszél a különélésről. 

A magazinból kiderült azt is, milyen feltételekkel képzeli el a válást Sarka Kata, aki anyagilag már független a férjétől, de komoly vagyont halmoztak fel az elmúlt években. Ráadásul a két gyerekükhöz is mindketten ragaszkodnak, ami tovább nyújthatja a válópert. 

Hajdú Péter és Sarka Kata válópere szerdán kezdődik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top