Sztárok

Ennek a lánynak írt dalt ByeAlex

ByeAlex már nemcsak magának ír és szerez dalokat, hanem most egy lánynak is segített. Hogy ki ez az énekesnő? Cikkünkből máris megtudhatjátok. Sőt a dal videoklipjét is megnézhetitek.

ByeAlex írta a szöveget Dallos Bogi legújabb dalához, amelynek címe Már nem zavar, és amellyel új korszak kezdődik ezzel a fiatal énekesnő életében. A dal mellé színes imázsvideó is készült, melyet egy nyaraláson készült goprós felvételekkel színesítettek.

Dallos Bogi 2014-ben robbant a köztudatba, We all című dala hónapokig a rádiók toplistáján szerepelt, és bezsebelhette “Az év felfedezettje” Fonogram-díjat is. Az elmúlt évtől kezdve élő zenekarával koncertezik, a Körút és a 13-as ház című slágereket pedig már szerzőként is jegyzi, épp úgy, mint a ByeAlexszel közösen készített vadonatúj dalt.

A Már nem zavar című dal videoklipjét Temesi Ádám rendezte, a koncepciót Dallos Bogival közösen álmodták. Az új lemez 2017 tavaszán jelenik meg.

Hallgassátok meg Dallos Bogi ByeAlexszel közösen készített új dalát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top