Sztárok

Való Világ: Minél nagyobb, annál jobb

Egyesek a nádszálakhoz, egyesek a teltebb lányokhoz vonzódnak, a Való Világ lakói pedig elmélkednek egy sort, aztán... VV Krisztián döbbenetes kéréssel fordul hölgytársához. Teljesíthető?

VV Krisztián már úgy járkál a villában, mint minden Való Világok császára, és miközben a nőjének, VV Micinek éppen a körmét polírozzák, csokit dugdos a szájába. Aztán uszkve lekövérezi. “Mindig is szerettem, ha van mit fogni, nem szeretem a vékony lányokat” – mondja. “Jó bula sose rossz” –  jegyzik meg hátulról, mire ő lezárja a témát egy sokaknak általános igazsággal, miszerint:

minél nagyobb, annál jobb.

Ezek után a filterezés és a holland kemence a téma, de mivel eszünk ágában nincs ezt kifejteni, a videóban meghallgatható: 

Na és még: VV Krisztián odatopogott VV Gina mellé, amikor a lány a rendeléseket firkálta az erre odaállított táblára, és megkérdezte tőle, hogy valami kárszegállítót be tudnának-e kérni, mert a harmadik menetnél néha már gondja van. Krisztián eddig úgy állította be magát, hogy napi ötször is bírja, de úgy tűnik, lankad a vágy. Gina végül nem listázza be a szert, de felmerül a kérdés, ha ez ott lenne a megrendelések közt, akkor mit szólna ehhez az RTL Klub. “Krisztián természetesen csak poénkodott a megrendelés leadásakor – írta a csatorna sajtóosztálya. – Ezt bizonyítja az is, hogy a megrendelése – saját kérésére nem került fel a táblára. A villalakók egyébként mindennap leadják rendelésüket, hogy mire lenne szükségük a villa falain belül. Kéréseiket – az ésszerűség keretein belül – igyekszünk teljesíteni.”

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top